Апарати за домаќинство

Одлична боја, перформанси и иновации

Прашоците за боја Inver обезбедуваат трајна заштита на домашните апарати од средства за чистење и секојдневен транспорт. Покрај класичното бело, достапно во илјадници комбинации на бои и завршни работи, тие ги исполнуваат сите очекувања и на потрошувачите и на производителите, за перформанси и функционалност. Придобивката за потрошувачот е прекрасен и траен резултат што ќе издржи на дневно абење, додека производителот има можност да ги задоволи потребите на производите преку иновативните предлози на Inver.

Следење на трендовите во секое време

Како што барањата на потрошувачите постојано се менуваат, важно е производителите да бидат во чекор со трендовите на пазарот. Во Инвер, бојата е наша специјалност. Ние ги анализираме дизајнот и потрошувачките трендови за да ги разбереме идните потреби за боја. Со широкиот спектар на прашоци што ги имаме, можеме да понудиме безброј комбинации на текстура и бои, од традиционалното сјајно бело на машината за перење до металната завршница на ладилникот без отпечатоци од прсти. Вашите избори во боја со Inver се безброј.