Метални полици и штандови

Заштита и декорација

Без оглед дали имате работа со мал бизнис или голем трговски ланец, или со производители или трговци на големо, предизвик е да дизајнирате конструкција која не само што ќе биде привлечна и функционална, туку и ќе ги исполнува финансиските барања. Ние ги разбираме постојаните и зголемени побарувања на метални полици и конструкции за комерцијална или индустриска употреба и затоа отпорноста на механички  гребнатини, корозија и хемикалии се одлики на нашата палета за да се обезбедат одлични перформанси на производот. За случаи на области со голем сообраќај, ние нудиме прашоци кои обезбедуваат дополнителна цврстина и трајна заштита во специфичните услови.

Флексибилност на перформансите и дизајнот

Единствените предности на облогата во прав го прават најпопуларен избор во различни метални конструкции каде заштитата е исто толку важна како и одржувањето на убавиот изглед. Inver има комплетен спектар на прашоци за електростатско фарбање, секој од нив е дизајниран да ги задоволи специфичните потреби во широк спектар на бои и да помогне да се создаде додадена вредност во металните конструкции со надградување на нивната издржливост и естетика. Покрај тоа, прашоците за боја на Инвер се еколошки со нула VOC.