Logo-inver

Машини

Бои кој се дизајнирани да траат

Машини што се користат во земјоделството, градежништвото и ископувањата обично работат секојдневно во некои од најтешките средини. Прашоците со боја на Инвер може да обезбедат вашата опрема ќе издржи на времето со исполнување на очекувањата на вашите клиенти и заштита на угледот на вашата марка.

Без разлика дали станува збор за косилка или огромно парче булдожер што се користи секој ден на градилиште, имаме прашок што ќе ги задоволи барањата на оваа апликација. Во секој случај, потребни се висококвалитетни прашоци за боја, бидејќи се зголемуваат потребните хемиски и механички јачини.

Вистинска технологија за секој проект

Машините бараат нивната заштита да биде издржлива во секојдневната нивна акспоатација и напорната работа, па затоа ние во Инвер работиме за да ви понудиме најиновативни идеи и технологии. Нудејќи целосни решенија, специјализирани за различни хемиски категории производи и апликации, секогаш можеме да го имаме вистинскиот производ за вашите индивидуални потреби.