Индустриски апликации

Издржливост од наједноставни до најтешки услови

Без оглед на производот, големината на проектот и потребните перформанси, можете да се потпрете на широкиот асортиман на основни и специјализирани производи на Инвер за да ги задоволите вашите потреби. Експертите во Инвер работат со вас за да ги разберат вашите барања во врска со бојата и да ги задоволат вашите потгреби за бараните производи со цел да го понудат најдобриот прав во боја што совршено ќе ги задоволи вашите потреби. Покрај тоа, нашиот технички тим ќе ве помогне  за правилна и ефективна употреба при аплицирање на бојата.

Правилно решение за секоја работа

Прашкастите бои на  Inver имаат огромен спектар на квалитети и бои дизајнирани за различни индустриски апликации. Без разлика дали ви треба рентабилно решение, или специфично ниво на изведба, заштитен прајмер или колекција на прекрасни бои и ефекти,кој можеме да ви ги понудиме на вас. Ние сме блиску до вас во секоја фаза од проектот, обезбедувајќи совети за производи, техничка поддршка,  флексибилност на големината на серијата и конкурентни цени. Во секој случај, кој било од нашите предлози е секогаш еколошки одговорен избор.