Единствена врска:

Боја,Технологија,Доверба

Техничка подршка

Кога одбирате Inver лакови во прав, не добивате само производи со врвен квалитет и изузетна ефикасност.Добивате и посветеност од нашите стручни лица кои Вас ви пружат секојдневна подршка во она што го работите,со секој производ и секој бренд од нашата понуда.Нашите лакови во прав се производи со висока ефикасност на која можете да се потпрете ,а исто така и нашите вработени ви се секогаш Вас на располагање да на Вас ви пружат стручна услуга на која можете да и верувате.


Комппанијата Inver има најмодерна и комплетно опремена лабораторија која пружа најголемо ниво на техничка подршка.Со фокус на лаковите во прав, нашиот тим за техничка подршка е еден од најискусните на пазарот и на нашите клиенти им пружа подршка и решение за секој предизвик.Ќе ви излеземе во пресрет на сите Ваши потреби на брз и ефикасен начин затоа што во понудата истотака имаме услуга за пружање подршка на терен и подршка поврзана со начинот на примена,така да ниедно прашање не се затвора додека клиентот не биде потполно задоволен.
Од лабораторијата до примена, компанијата Inver има врвна технологија за производство на лакови во прав.Нашите производи се ефикасни,едноставни за примена и даваат изузетни резултати, и заради тоа лаковите во прав од компанијата Inver ќе ви бидат партнер кој Вас ви е потребен за вашето работење да биде на повисоко ниво.
Горди сме на тоа што даваме најдобри резултати во технолигија за складирање на бојата,подршката во услугата.