Мебел

Комбинирање на функционалност и естетика

Иновативната палета на прашоци за боја за мебел на Inver им дава на дизајнерите флексибилност да ја ослободат својата креативност истовремено поддржувајќи го ефикасното работење на производствениот процес. Ние ги разбираме барањата на секоја категорија мебел, без разлика дали станува збор за канцелариски мебел што е предмет на груба употреба, или внатрешен мебел од декоративна природа, па дури и траен мебел на отворено. Знаеме дека мебелот мора да издржи интензивна употреба и да изгледа убаво. Ова значи дека може да биде отпорен на гребење, деформација, чистење или временски услови. Во секој случај ја имаме вистинската пудра која ќе понуди најдобра заштита.

Исполнување на предизвикот на стилот и издржливоста

Комбинирање стил, функционалност и издржливост во производот е предизвик за секој дизајнер. Иновативните колекции на производи на Инвер им овозможуваат на дизајнерите и производителите низа опции за да постигнат совршен изглед и чувство дека се потребни за да се исполнат барањата на нивните клиенти. Хармоничниот асортиман на прашоци за боја на Инвер комбинира атрактивни бои со потребната издржливост за секојдневниот мебел.