Архитектонски апликации

Хармонична комбинација на уметност и технологија

При дизајнирање на зграда, сакаме нејзиниот изглед да биде убав и издржлив. Архитектонските прашоци од Инвер се дизајнирани да ги исполнуваат најстрогите стандарди, обезбедуваат долготрајна издржливост и висока естетика, помагајќи им на архитектите да замислуваат, дизајнираат и градат импресивни проекти.

Можете да изберете од илјадници бои и огромна разновидност на текстури, сјаеви и ефекти, од светли бледи бои до метални ефекти и изглед сличен на елоксирање, сите специјално дизајнирани за архитектонски апликации. Или, ако преферирате, дозволете им на нашите стручни научници да ви направат боја прилагодена за вашата работа, преку нашата напредна технологија за појавување на бои.

Нудат трајна убавина и функционалност

Прашкастите бои на Инвер придонесуваат за реализација на исклучителни идеи кои ќе траат со години во тешки временски услови. Нашите производни линии се дизајнирани да одговараат на предизвиците на животната средина, буџетот и одржливоста. Архитектонскиот опсег на Inver е погоден за употреба во архитектонски алуминиум и челик, како во внатрешна, така и во надворешна употреба, нуди одлична отпорност на корозија, добра хемиска и механичка отпорност со производи што ги исполнуваат стандардите на Qualicoat Class 1 & 2 и GSB Standard & Master .