Logo-inver

Прашкаста боја за внатрешно користење

Епокси полиестерските бои не се постојани на УВ зрачење(после извесен временски период го губат сјајот,доаѓа до промена на нијансата) со што повеќе се користат за заштита на предмети  од ентериерот.