ПРАЈМЕРИИИ

Основните премази и подлоги се направени да ја подобрат отпорноста од корозија или едноставно да го подготват елементот или предметот, за да ги маскираат дефектите во производството при нанесување на горниот слој. Тие се формулирани со додавање на антикорозивен пигмент и затоа гарантираат одлични својства за врзување и висока хемиска отпорност. Подлогите имаат својства за обложување,и се лесни за обложување. Тие се достапни во широк спектар на нијанси на сјај.