Архитректонски полиестер

Нашата палета има широк спектар на лакови во прав за архитектонски апликации кои се формулирани за украсување и заштита на архитектонскиот алуминиум и галванизиран челик изложени на екстремни временски услови и УВ. Во асортиманот достапни се бројни опции на нијанси на различни бои, текстура и перформанси, Инвер нуди решение и можност на избор на оптимални облоги во прав за скоро секој градежен проект.

Апликација

Комерцијални згради, станбени згради

Карактеристики

Многу добра отпорност на УВ,
Многу добра хемиска отпорност,
Многу добра механичка отпорност

Спецификации

Qualicoat class 1, GSB стандард

Предности

Боите во прав од полиестер за архитектонски апликации нудат многу уникатни придобивки, вклучувајќи:

· Одлична отпорност на сонце, дожд и други временски услови

· Екстремно зачувување на бојата и конзистентноста

· Многу добри својства за врзување

· Ги исполнува Qualicoat class1 и GSB стандард

Понуда на Бои

Изберете од нашата колекција од над илјада бои, сјајни интензитети, текстури и ефекти – од светли бои и елоксиран изглед до специјални ефекти на завршни бои и облоги што ги менуваат боите.

Користење

Лакови во прав од полиестер за архитектонски апликации се идеални за надворешна употреба:

· Земјоделска и градежна опрема

· Во архитектурата

· На електрични уреди

· За мебел

Инвер има широк спектар на лакови во прав за архитектонски апликации кои се формулирани за украсување и заштита на архитектонскиот алуминиум и галванизиран челик изложени на екстремни временски услови и УВ. Во асортиман достапни се бројни опции во боја, текстура и перформанси, Инвер има оптимални облоги во прав за скоро секој градежен проект.

Апликација

Комерцијални згради, станбени згради

Карактеристики

Многу добра отпорност на УВ,
Многу добра хемиска отпорност,
Многу добра механичка отпорност

Спецификации

Qualicoat class1, GSB стандард

Предности

Полиестерските лаковите во прав за архитектонски апликации нудат многу уникатни придобивки, вклучувајќи:

· Одлична отпорност на сонце, дожд и други временски услови

· Екстремно зачувување на бојата и конзистентноста

· Многу добри својства за врзување

· Ги исполнува Qualicoat class 1 и GSB стандард

Понуда на Бои

Изберете од нашата колекција од над илјада бои, сјајни интензитети, текстури и ефекти – од светли бои и елоксиран изглед до специјални ефекти на завршни бои и облоги што ги менуваат боите.

Користење

Полиестерските лакови во прав за архитектонски апликации се идеални за надворешна употреба:

· Земјоделска и градежна опрема

· Во архитектурата

· На електрични уреди

· За мебел