Индустриски полиестер

Нашата компанија нуди широк спектар на индустриски лакови во прав од полиестер. Обезбедува решенија за било каков  предизвик во однос на примената. Производите се формулирани за да се обезбедат решенија за она што е најважно во индустријата, како и ефикасноста и вредноста. Во зависност од вашите барања, секогаш можете да најдете рентабилно-идеално решение за обложување, кое секогаш доаѓа со најдобра индустрија, технологија и техничко искуство.

Апликација

Индустриски

Карактеристики

Добар UV отпор,

Добра хемиска отпорност,

Многу добра механичка отпорност

Предности

Обложувањата со висока издржливост нудат голем број уникатни придобивки, вклучувајќи ги следниве:

– Одлична способност за дизајн и флексибилност

– Екстремна отпорност на гребење

– Одлична отпорност на абење

Понуда на Бои

Лаковите во прав од индустриски полиестер се достапни во широк спектар на бои, текстури и нијанси. Ние исто така нудиме широк спектар на метални лакови и специјални ефекти во нашата понуда.

Користење

Овие прашкасти бои на индустриски полиестер се идеални за надворешна употреба:

– На земјоделска и градежна опрема

– За електрични уреди

– За мебел

– Во општата индустрија

– Во областа на транспортот